“TINKEROOZ – Australian Shepherd en Miniature Wire Haired Dachshund kennel” *Belgische fokker

Welkom hier op deze plek. Deze is er gekomen wegens onze liefde voor deze honden en onze – daaruit voortvloeiende – contacten in de hondenwereld. En natuurlijk ook voor onze andere honden. Maar vooral voor de toekomstige baasjes. De aussie of ook wel australische herder heeft ons hart gestolen en wij hebben beslist om – op een verantwoorde manier- te fokken. We fokken nu reeds enkele jaren en hebben er een fantastische groep vrienden bij. Allemaal super baasjes voor onze offspring. Hun wel en wee kan je hier vinden maar ook op andere plaatsen.

Hieronder kan u onze  avonturen volgen van onze kennel en zijn vrienden… Ook op facebook zijn we actief (voor eigenaars van een Tinkerooz) maar ook hier facebook-groep voor iedereen die zich aanmeld. Wil je onze offspring zien kan je hier al even een kijkje nemen op ons fotoblog.

DSC_0036

fullsizeoutput_ae3

~ door tinkerooz op 19 januari 2012.

 
%d bloggers liken dit: