Een nieuwe dag

Een eerste dag in een hopelijk lang leven. En direct met de zon op hun snoet. De zonnekindjes doen het super goed. Veel leven tijdens de dag en rustig tijdens de nacht. Enfin, nu toch nog. Mama die het al wat beter kent tov de eerste maal en baasjes die het ook al wat makkelijker vinden. Moeder heeft een eetlust van een beer en de pups komen goed bij. Maar ja, een collega zei me al dat dat normaal is . Ze hadden immers voor vol pension betaald . We zijn heel blij met deze nest en moeten zeggen dat ze moeilijk te weerstaan zijn. sommige mensen weten al wat hun pupje is , andere moeten nog even wachten. Maar dat maakt het er alleen maat spannender om hè 😉

Mama waakt !

~ door tinkerooz op 22 mei 2010.

2 Reacties to “Een nieuwe dag”

  1. Wat zijn ze schattig ! Dat bovenste merlke is dat een teefje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: