Een nieuwe dag , nieuwe kansen.

De pups groeien als kool. Ze zitten allemaal vlot boven de 500 gram en de 600 gram is voor velen al bereikt.
Een nieuwe dag, eentje meer in hun prille leven. Eentje die gewoon voorbij gaat. Maar eentje die voor jullie belangrijk is. Een nieuw leven zal jullie leven vervoegen. Een lange tijd zal het plezier en ellende geven. Zeker als de prullemand op grond ligt. Of je boterham er stiekem vandoor is. Dus zo onbelangrijk is deze dag niet. Het is een dag in het leven van je toekomstige huisgenoot. De harige vriend die door je tuin zal rennen. En waar je veel wandelingen mee kan maken.

Maar nu , nu zijn het nog kleine hoopjes die kreunen, piepen , poepen en plassen. 🙂 Maar mama houdt het allemaal netjes. Zoals een goede huismoeder zorgt ze voor een nette omgeving,veel liefde en hulp bij het zoeken naar de voedselbron. Maar toch kan ze er eens makkelijk van weg gaan. Ze kent het nu wel. Eens in de tuin gaan spelen met de dochter en tante kan ook leuk zijn. Doch bij het miste kreetje terug aan de verzorgbak staan om oplettend te kijken wie niet tevreden is…

Moederliefde…

~ door tinkerooz op 25 mei 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: