Mama’s op wacht

Papa is werken! Mama is opnieuw standby!
Tinky begint het spel met dochter en de andere honden te missen. Dus spelen we tussen de voederbeurten door met de tennisbal in de tuin waarna ze zich opnieuw voldaan neervlijt tussen haar pups. Het krachtige puppy-eten begint haar molen een beetje te laten doordraaien:-)
’s Nachts is ze, echter in tegenstelling tot vorig jaar, de zelfbewuste moeder die niet steeds de hulp van de bazin nodig heeft. Zij zelf eet voor 8! Drievoudige normale portie per dag. Maar wat wil je, als er continu zo’n 8 stevige rakkers aftappen. Cheyenne vindt de pups elke dag leuker, ook mama laat veel meer toe. En bazin neemt op regelmatige basis de pups in haar handen om ze te gewennen aan mensen.
Cheyenne vindt dit heel leuk!:-)
Ze helpt mama bij het schoonmaken van hun snuitjes en Tinky vindt het allemaal ok zolang het Chey maar is. De overige honden lopen met een bocht rond de puppykist. Terecht want 1 blik op haar puppy’s kan voldoende zijn om een flinke snauw te ontvangen.
Ze gaan flink. Nog even geduld baasjes en jullie kunnen je toekomstige schatten komen bewonderen:-)

~ door tinkerooz op 28 mei 2010.

Eén reactie to “Mama’s op wacht”

  1. Hallo zus,

    Ze zien er steeds knapper uit hoe groter ze worden. Laat ze zo maar verder doen en groeien.
    Ik blijf ze dagelijks volgen. Nog veel succes

    Je zus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: