Laatste dag sitter

Vandaag de laatste dag met 24 uur puppysitter. Mama en pups doen het heel goed. De gewichten liggen heel goed en je ziet het aan de pups. Flinke hompjes die al stevig kruipen en lawaai produceren. Dochter Cheyenne mag al wat meer van mama TinkerBell. Elke kreet van de pups maakt dat moeder en dochter naar de kist rennen. Moeder erin en dochter aan de zijlijn. Helpen waar ze aan kan. Netjes likken waar ze met haar tong aankan. Nu mag het van mama. Vorige week zeker niet. En dat vond dochter Cheyenne zo bizar. Afgebeten worden door moeder. De moeder die haar steeds beschermd..

~ door tinkerooz op 1 juni 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: