Druk druk

De helft is weg. Maar het is zeker niet rustiger geworden. De hondenschool had een Nationale wedstrijd waardoor er nog meer drukte dan tevoren was. Een pokke heet weekend was dan ook een streep door ons plan. De pups meenemen.
Maar het weekend is goed verlopen. Enkele keren op en af voor de kroost eten te geven… en ze vooral af te koelen. Gelukkig hadden zij wel airco.Toch waren ze er wat ziekjes van. Wie niet?
Maar er is nog meer nieuws dan pup nieuws. Zus en broertje van vorige lichting deden vrijdag laatstleden hun brevet. Ze slaagden natuurlijk met glans in de proef. Nu wedstrijden. Tinkerooz Rules !

Maar sinds het weggaan van de helft van de pups blijken die nest verlaters al hun streken in de overige te hebben gestoken. Het zijn net gremlins geworden. Vol streken en grollen. We hebben ons werk. Het grote probleem is dat water voor hun geen geheimen meer heeft. Met een constante natte vloer tot gevolg. Ook het hondenluik heeft geen problemen meer. Ze duiken er bijna door. Trappen willen ze ook al eens nemen. Voorlopig mag dat enkel om naar de tuin te gaan. Maar ze willen verder. Meer verkennen, meer ….. vanalles leren.

De verlaters doen het allemaal schitterend. Vele foto’s op FB geven een leuk beeld. Ook de vele mailtjes vinden we steeds geweldig. Doe zo verder !
We houden jullie ook op de hoogte van verdere ontwikkelingen 🙂

~ door tinkerooz op 15 juli 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: