TinkerBell laat haar tandjes zien.

We hebben een woelige week achter de rug. Leuke dingen gedaan maar ook minder leuke. Inzet en passie worden verkeerd begrepen of aanzien als wat anders. Maar leuke dingen overstijgen alles. In ons geval is dat dan een dagje met echte vrienden en onze kinderen- de hondjes-. Gieren met hun capriolen en hun eigenaardigheden. De oudste Border die uit de wagen rolt omdat ze alle beloningssnoepjes heeft opgegeten. Onze jongste Aussie Misty die haar rijlessen perfectioneert op Cheyenne en mama TinkerBell die haar tandjes laat zien aan de aanwezige langharige heren. Dat wil dus wel zeggen dat een loopsheid zich moet aandienen. En dra! Dus goed nieuws voor de wachtende. Het is dus weer volop ambiance huize Tinkerooz.

En alweer een Tinkeroozje dat sociaal is! Tinkerooz Jester is de winnaar deze maal.

~ door tinkerooz op 4 april 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: