All Aboard! Het is blijkbaar niet te stoppen.

Na Cheyenne heeft TinkerBell dan toch beslist om loops te worden. Maar de laatste laat ook niet op haar wachten om haar mannetje, enfin vrouwtje, te staan. Silvermist dacht dat het ook maar eens tijd werd om een dame te worden. Een echt bloedbad huize Tinkerooz dus.

En de heren? Die zijn bijna knettergek en weten met zichzelf geen blijf. Het sporten gaat maar half en half met die neus vol lekkere geurtjes. Ze lijken wel treintjes nu.

’s Morgens worden ze in shiften buiten gelaten om ongelukjes zeker uit te sluiten. Ze lopen dan over de gazon alsof het getrainde jachthonden zijn. Elk geurtje opnemen en proeven. En in de avond proberen we te sporten of te wandelen met de hevige sukkeltjes. Nu ja. Nog even en dan is er weer leven in huis.

~ door tinkerooz op 13 april 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: