Prikkelige TinkerBell

Reeds enkele dagen is ze wat kattig en prikkelig. Vanmorgen een bezoekje aan de dierenarts. We zijn we bloed gaan nemen van TinkerBell om te kijken wanneer ze haar vriendje mag zien. Gaat dat bij mensen even anders seg 🙂
Gelukkig maar denk ik dan. Maar het wil wel zeggen dat we deze week in standby zijn om een romantisch tripje te maken voor onze dochter. Hopelijk ziet ze hem volledig zitten en moeten we geen uren op onze knieën zitten haha. Maar ze geven een droge week.

~ door tinkerooz op 18 april 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: