Nog even uitblazen

Sinds gisteren zijn we nog even aan het profiteren van wat rust en wat zon. De laatste maand voor TinkerBell dient zich aan. Binnen een maandje is de roedel weer even wat pups groter. En dus nu even ertussen uit. Genieten van een -nu nog mobiele- TinkerBell. Een voordeel van vroeg verlof is dat het super rustig is. Heerlijk veel plaats op de camping en aldus plek genoeg om gek te doen. Moederkloek Martine waakt over TinkerBell dat er minimale inspanningen zijn.

20110524-125335.jpg

~ door tinkerooz op 24 mei 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: