Dik,dikker,chagrijnigst

We zijn ondertussen alweer een weekje verder en Tinkywinky komt flink bij. Ze krijgt nu meerdere keren per dag eten omdat ze nu toch aardig wat calorien verbranden in de ardense bossen. Ze past zich flink aan, aan haar positie. Geen overdreven sprinten, gevaarlijke sprongen of gestoei met Chey. Dit laatste laat ze wijselijk over aan cowhunter Misty. Zwemmen bekomt haar nog wel goed maar ze laat zich langzaam in het beekje glijden. Beekwater drinken heeft ze ondertussen ook afgeleerd nadat ze telkens ruzie kreeg van de baasjes. Alles wordt in de gaten gehouden. Zelfs de wandelingen worden aangepast aan de ‘zwangere’ in het gezelschap. Ze geniet van de nachten in de caravan bij de baasjes. Heerlijk toch, geregeld bij papa en mama in het bedje kruipen. Ze zou zich haast een prinses wanen…..of beter, ze waant zich wel een verwaande prinses. Regelmatig nogal driftig reageren op de broertjes en vooral zus Shenna. Om nadat ze hiervoor berispt werd, gedurende een volledige dag zit ze papa zeer boos aan te kijken. Ach, gelukkig snapt mama dat het de schuld van die hormonen zijn he;-)

20110531-050613.jpg

~ door tinkerooz op 31 mei 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: