Laatste loodjes….

Alles is ondertussen in gereedheid gebracht. De puppybox staat klaar, verwarmingslamp hangt klaar, en de bazin kan ’s nachts niet slapen van de zenuwen.Vanaf vannacht gaan we dus opnieuw ons eigen slaapnestje bij Tinky maken zodat ze ons kan wekken indien het zover is. Ondertussen kan ik nog steeds genieten van het vrolijke leven binnenin en de pups houden duidelijk hun laatste feestjes binnenshuis.

Sinds zondagochtend zijn we gestart met het temperaturen van Tinky. Deze lijkt die dikke buik en heftige feestjes ook wel een beetje beu te worden want ondanks haar hekel aan de thermometer  legt ze zich meteen klaar om de vorderingen te kunnen volgen.

De baasjes zijn bij deze gewaarschuwd:-) , het zijn rasechte fuifbeestjes daar binnenin.

~ door tinkerooz op 20 juni 2011.

2 Reacties to “Laatste loodjes….”

  1. hoeveel weken blijven ze bij de mama?

  2. we volgen het met spanning,
    Koen, Katrien, Britt & Bo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: