Puppies power!!!

We zijn ondertussen een klein dagje verder en Tinky getuigd zich zoals tevoren als een prima moeder. Ze wil amper bij de puppies weg om te gaan plassen en de maaltijden dienen ter plaatse geserveerd te worden. Ze praat ganse dagen met haar kersverse puppies alsof ze een heleboel verhalen dient te vertellen nu ze nog naar haar luisteren.

Vanmorgen is de dierenarts langsgeweest voor de volledige check-up van moeder en kinderen en allen zijn in prima conditie. Een beetje kleiner dan de vorige jaren maar wat wil je met zulk een aantal en de vroegere bevallingsdatum dan de vorige keren.

Ze zijn OOO zo snoezig. Baasjes berichten en bellen voor meer informatie maar voorlopig heb ik overdag redelijk mijn handen en voeten vol om ze enkele extra flesjes te bezorgen. Een hels karwei de eerste dagen en even aftasten hoe het openingetje van de speen moet maar we maken vorderingen. Ik heb mijn handen vol maar geniet met volle teugen want Tinky is telkens zo dankbaar voor de geleverde hulp bij de bevalling  (ondanks onze onderlinge hilarische discussies in het heetst van de strijd)

We trachten iedereen evenveel op de hoogte te houden als de voorgaande jaren maar de ‘massale opkomst’ is even overweldigend en we moeten even alle tandjes bijsteken  🙂

En Chey? Die is weer verdrietig want mama wil haar hulp weer niet. Hoewel ze die momenteel wel beter zou aanvaarden maar ja, die ouderlijke trots ook he:-)

En nu! Flessentijd!

Bye bye

~ door tinkerooz op 22 juni 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: