Ze groeien als kool!

63ste dag na de bevruchting: De pupjes zijn reeds de kaap van de 500 gram gepasseerd.

Tinky en de pupjes stellen het opperbest. Je ziet de kleine rakkers groeien en je voelt hun kracht toenemen . Het zijn nu reeds stevige rakkers en we hebben het geweten, vooral bij de gevechten voor de bijvoedering, voel je de weerstand toenemen.

De merles veranderen ook fel van tekening. Bij de wegingen moeten we al flink naar de staarten en genitalien kijken om ze uit elkaar te kunnen houden. Ondertussen is tante Chey al tot aan de rand van de puppybox geraakt zonder enig probleem of tegenwerking van mama. Je ziet haar genieten van het kleine leven.  Ze is toch echt een enorm lief snoesje. Hopelijk wordt dit nestje even lief  want we zien haar elke dag liever. Want al zien ze er goed uit of werken ze super maar het belangrijkste is toch dat je elke dag trots en plezier van je hond thuis kan hebben.

Vanavond proberen we opnieuw een fotoshoot al kijk ik ertegenop want als ik de beweeglijkheid bij de wegingen doortrek naar de fotoshoot zullen de fotootjes onze handen opnieuw in beeld krijgen. Maar we gaan zeker ons best doen. Na een verkwikkende nacht met meer slaap dan alle slaapmomenten over de ganse week samen, hebben we vernieuwde kracht.

Tinky was de vorige nachten namelijk nogal op de mama gesteld en wou haar elke seconde aan haar ‘bed’.:-)

Tot gauw!

~ door tinkerooz op 25 juni 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: