Honey,I’m home….


Yep, het is vandaag de opa die mag puppysitten. Pupjes voeden en wegen. Sommige slapen zelfs tijden de weeghandeling. Hang al van onder tot boven vol papje. Ruik helemaal naar de vanille. Wie heeft dat nu toch uitgevonden dat die melk zo’n geur moet hebben. Zal ik hem snel een opdoffer verkopen. Het hele huis ruikt naar vanille. Nu lust ik het wel maar om het nasaal opgedrongen te krijgen is nu ook een stap te ver. Nu ja. Het blijkt voor het goede doel. 🙂

Eerst willen ze niet van het flesje om het dan proberen te inhaleren en moet je moeite doen om het niet helemaal in hun bekje te laten verdwijnen. Sommige zijn zo schrokker dat ze het hele handeltje vacuum zuigen. Het drupt, uit ongeduld en schrokkerigheid, van hun snuitje. Natuurlijk op m’n kleren zodat de geur nog wat penetranter kan zijn. Wat kan een opoe toch afzien. Niet? Of willen jullie komen helpen misschien 😀

Maar nee hoor. Het is wel leuk. Kan je allemaal lekker knuffelen en jullie toch niet. Maar je merkt wel dat het warm is. Ze zijn wat rustiger en slapen wat meer. Airco staat hier op maar je hebt toch snel 23°C in de woonkamer. Enfin , het is weer zover. Papje staat klaar en meester papflesgever gaat er zich eens aanzetten sie.

 

Denk eraan dat de fotopagina regelmatig nieuwe foto’s krijgt!

~ door tinkerooz op 28 juni 2011.

3 Reacties to “Honey,I’m home….”

  1. Wel vanilleruikende opa het kan slechter rieken, hopelijk hebben ze vandaag en morgen niet te veel last van het onweer dat op komst is. Kus ma

  2. Het kan inderaad slechter ruiken maar steak geur was ook niet slecht geweest of frieten 😀

  3. Vanillegeur vinden wij niet erg. Wij kunnen dus zeker een handje toesteken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: