Kraambezoek…

Iedereen die een pupje verwacht uit het nestje van TinkerBell springt bijna uit zijn vel om een bezoekje te doen aan moeder en kroost. We willen jullie dan ook even gerust stellen dat iedereen aan de beurt komt. Maar doe even de berekening en stel dat jullie allemaal op één dag komen en elk een half uurtje. Dat maakt 30′ x 10 en dat zijn 5 uren. Maar dat wil zeggen dat sociale TinkerBell 5 uren met jullie bezig is. En van een half uurtje komt snel 45′ dus…. inderdaad. Nog meer vanille-stinkende flessen geven. Doe me dat niet aan.

Aldus gaan we jullie zo snel mogelijk iets laten weten wanneer je kan komen. En indien we het op volgorde doen kan je op die moment al misschien kiezen, zodat je nog beter je eigen pup kan volgen.

Vanaf zaterdag zal er ook een videostream zijn om de pups te volgen. Als de stream aanstaat geven we dat even door via mail/sms of facebook. Diegene die een smsje willen, sturen in een mailtje hun gegevens ( gsm nummer dus). Hoe lang de stream aanblijft weten we nooit op voorhand.

Hopelijk hebben we hierbij wat vragen opgelost.

PS: vanavond wat nieuwe foto’s

Enjoy!

~ door tinkerooz op 30 juni 2011.

Eén reactie to “Kraambezoek…”

  1. Ongelooflijk hoe dat die kleintjes groeien. En ze worden precies mooier en mooier. Juist de mama en papa.
    Katrien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: