Granny is back

Oma’s werkweek zit er gelukkig op. Het leek alsof er geen eind aan kwam.

Maar nu genieten we weer ten volle van de flessentijden en de gekke bekken die de rakkers trekken.Tante Chey blijft steeds op post al geeft Tinkerbell dit jaar geen duimbreed toe. Kijken mag maar aankomen niet:-)

De kleintjes bezorgen je ondertussen de grappigste momenten met de flessentijden. Nr 10 en 8 verkiezen oma’s vingers boven de fopspeen bij momenten(misschien omdat mijn handen ondertussen al wel redelijk doordrongen zullen zijn van de puppymelk)

Nr 7 schrokt steeds als een wilde haar melkje op. De blikken Milkodog vliegen erdoor. De apotheek ziet me ondertussen als een vaste klant. Ze vraagt zelfs al hoe het met de pupjes gaat. Waarschijnlijk omdat de zon dan in de oma haar ogen verschijnt van trots.

Ze zijn ontzettend leuk.De binding door de flessenvoedingen lijkt veel intenser dan gewoonlijk.Dat belooft voor binnen enkele weken als oma haar kleintjes moet laten gaan. Je hebt wel steeds favorieten maar ik vrees dat momenteel elke pup mijn favoriet is.

Veel sterkte toegewenst aan de baasjes die weldra moeten kiezen:-) Helpen kan ik niet want ik ben even dol op hen allemaal.

En in tegenstelling tot opoe blijf ik wel van de vanillegeur genieten . Ook de andere doggies staan in een rij om te helpen schoonmaken als oma’s handen volhangen of de snoetjes proper te maken.Keurders gehoorzaamheid let op als er binnenkort een vanillegeur op de wedstrijdplein hangt……dat ben ik zeker niet:-)

 

~ door tinkerooz op 1 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: