Iene, miene, mutte…..

We zijn ondertussen enkele dagen verder en een heleboel gebeurtenissen verder. De eerste baasjes konden reeds hun toekomstige levensgezel komen kiezen. Bij de ene ging dit al wat vlotter dan bij de andere:-) De overige baasjes komen de volgende dagen wikken en wegen. Jullie zijn gewaarschuwd, de keuze maken is niet eenvoudig. Elke pup heeft zijn eigen specialiteiten.

De meeste pups zijn de kaap van de kilo reeds gepasseerd. Ze groeien als kool en het wordt moeilijker om de rakkers te onderscheiden. Gelukkig hebben de  meeste baasjes hun les goed geleerd zodat ze ons een beetje kunnen helpen (of in de war brengen)

Nr1(oftewel Kil(l)mara) heeft als eerstgeborene het voortouw genomen om de ogen te open. Hemelsblauwe kijkers kijken je steeds liefdevol aan. De rest geniet nog even van de donkere rust (oftewel zijn ze nog niet bekomen van de katers van die laatste feestjes binnenshuis). Doch deze  lijken gauw te volgen want ik zie  reeds piepkleine spleetjes.

Oma en opa slapen nog steeds trouw bij moeder en kroost op de bank. Niets ontspannender dan bij het  wakker schrikken bij een nare droom die droompuppies te zien genieten van mama’s lekker melk. Helaas zal ik ooit wel weer verbannen worden naar bed:-(

De eerste ontwormingoperatie is een feit en we hebben nog steeds mooi propere pupjes in tegenstelling tot opa’s poging vorig jaar.Toen waren ze allemaal PINKY inclusief de puppyren en de muren en alle handdoeken en lakens in de nabije omgeving:-)

Oeps, de tijd dringt. Oma moet dringend gaan inspecteren of iedereen nog aanwezig is en zich gedraagt.:-)

Bye bye, ik blijf voorlopig op de eerste rij zitten

~ door tinkerooz op 4 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: