Nog ééntje…

Na een makkelijke bevalling van TinkerBell was het aan de nieuwe baasjes om te kiezen. En dat was voor sommige erger dan de bevalling zelf. Gewikt en gewogen werd er om te kijken wat ze zouden mee naar huis nemen. Toch bleek de oefening makkelijk. Je neemt wat je hart je zal aanwijzen. Zo werkt het best en zo weet je zeker dat je het je niet zal beklagen. Maar iedereen heeft wensen en dromen. Die kunnen niet altijd ingewilligd worden. Maar we denken dat de nieuwe baasjes niet echt compromissen hebben moeten maken. Het zijn allemaal top nieuwe baasjes die we hebben. We zijn er al even trots op als op onze hondjes. Het gaan weer leuke wandelingen worden met de “Tinkerooz-clan” ! We hebben er er al een FaceBook groep bij van de Tinkerooz-Clan. Gemaakt door de fan’s 🙂

Zulke inzet vinden we natuurlijk steeds leuk. De band tussen fokker en baasjes is – voor ons dan toch- heel belangrijk. Hondjes te fokken waarvan je weet dat ze de beste zorgen zullen krijgen, en reeds krijgen. De vriendschapsbanden die groeien en het vele plezier dat zal volgen. Wie had gedacht dat hondenfokken ons zoveel leuke vrienden ging brengen?

Alle hondjes hebben een super nieuwe thuis gevonden behalve ééntje. Deze maal waren de tri colortjes diegene die snel weg gingen. Normaal zijn de Merle’s in geen tijd uitverkocht, maar dit maal hebben we er nog eentje over 😀

~ door tinkerooz op 7 juli 2011.

Eén reactie to “Nog ééntje…”

  1. Al de pups hebben ondertussen een super thuis gevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: