HELP!!!!! Ze hebben me betoverd!

Oma heeft een vreselijk groot probleem. Op de een of andere manier hebben ze haar ‘bewerkt ‘ dat ze maximaal 2 meter van de puppybox weg geraakt. Op zich geen ramp, was het niet dat omalief nog massa’s werk heeft.

Bovendien is ze vreselijk euforisch dat ons ‘minimie’ de kaap van de kilo overschreden heeft op haar eentje. Geen ‘onnatuurlijke’ flessenvoeding. Enkel het beste wat de mama te bieden heeft. De rest is eveneens naar 2 twee extra flessenmaaltijden gebracht en ze stellen het uitstekend .

Nieuwsflash: Cheyenne is in de zevende hemel! Mama heeft haar eindelijk haar fiat gegeven om mee voor de kleine rakkers te komen zorgen. Je had haar snoetje moeten zien! Zoooo gelukkig en trots. Liefdevol vleide ze zich tussen de pupjes en was op slag beste maatjes van Kristus.:-)

Het ganse huis geniet ! Hopelijk raakt het uit zichzelf schoon nu:-)

~ door tinkerooz op 8 juli 2011.

2 Reacties to “HELP!!!!! Ze hebben me betoverd!”

  1. Zo hoort het voor een echte kristus, de naaste beminnen zoals zichzelf! Ook al is die naaste 10 keer zo groot 🙂

  2. Gro(o)t(e)moederliefde !!!! Daar krijg je geen speld tussen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: