Voorbij zonder dat je ervan op de hoogte bent.

Het weekend dus. Inderdaad. Zo snel gaat het dat je amper weet hebt van het voorbij gaan ervan. Dit weekend, zelfs een dag langer, ging met een rotvaart voorbij. Vrijdag begonnen met voorbereidingen van onze gehoorzaamheid wedstrijd en zondag D-Day. Het was super leuk maar even vermoeiend. En de pups… die wisten van niets. Deze kregen dit weekend hun eerste -vaster- voedsel voorgeschoteld. En we hebben het geweten. Ze liepen erdoor alsof het een voetbadje was. Een  kleverig voetbadje. Kan je je voorstellen wat dat doet aan “den decor”? Inderdaad. Alles plakte aan elkaar. Zelfs de pups plakten bijna aan elkaar. De rest van onze roedel vond dat schitterend. Deze likten de pups als hing hun leven ervan af. Vast voedsel. In een grote platte kom. Hoe verzinnen ze het. Zijn er geen mini voerboxen zoals voor de runderen? Maar… ze zijn er snel van voldaan wat resulteert in rustige mormeltjes. Dat dan weer wel. Ook wel leuk 🙂 Ach ja dat missen de toekomstige eigenaars nog. Gevoel van een kleverige pup. Dat kan tellen.

Enfin. Snel verder doen of ik haal hun middag eten niet.

~ door tinkerooz op 12 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: