The cutest you’ve ever seen

De werkweek zit er alweer op voor oma! Oma telt de uren af om naar de rakkers te kijken.

Ze groeien als kool en eten letterlijk totdat ze erbij neervallen. Vlees, brokken, melk, mengeling, plakkerig spul je schotelt het ze voor en ze eten met zoveel smaak…..de ideale gasten. Enkel het in slaap vallen in de eetbakken getuigt niet van zoveel fatsoen maar het is oooo zooo snoezig. Bovendien heb ik dan alweer een excuus om ze een voor een te pakken, knuffelen, kussen en borstelen (weliswaar in een andere volgorde al naargelang het menu)

Ik geniet 500% als ik bij ze aan de box ga zitten en mijn armen erin laat zakken. Al die ontzettend lieve knuffels die ze me geven. Ze dringen zoveel ze kunnen om extra liefde van de oma. En deze kan haar geluk niet meer op.

Ze slapen niettegenstaande ontzettend veel.  Al kunnen we dit wel merken aan de gewichten. Slapen,eten ,slapen,effe poepen en plassen en slapen en alweer eten. Enerzijds wel jammer want ze zijn prijsloos als ze onderling zitten te spelen. Zo grappig en onhandig maar toch bewust van de omgeving. Vliegen vangen valt bovendien bij de top tien van bezigheden. Bovenop in de broers of zusjes hun neusje bijten .En natuurlijk vallen,kapseizen en knuffels opeten.

Het leven van een fokker is toch zwaar he:-)

 

~ door tinkerooz op 14 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: