And we have a winner!

Nog maar enkele uren heeft oma de ren voorzien van een opvangnet of onze kleinste heeft het plezier ervan reeds ondervonden. Vanmorgen lag Kyra boven alle verwachtingen gezellig met mama op het lekker zachte kussen te slapen. Ze had zich duidelijk uitermate tegoed gedaan aan haar priveebar terwijl de broers en zusjes samen in de box zich van geen kwaad bewust waren.(gelukkig)

Dit had ik eerder van onze jongste vampier verwacht maar zeker niet van Kyra! Anderzijds moest zij toch wat minder gewicht de hoogte in krijgen. Dit betekent echter 1 duidelijk ding! De rust is nu duidelijk voorbij!:-(

Anderzijds moet ik ’s morgens 2 meter minder ver stappen om bij mijn hartedieven te zijn:-)

~ door tinkerooz op 16 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: