Honey I’m home

Papa Tito is vandaag op bezoek geweest.   En hij was een trotse vader zoals je op de foto’s kan zien. Zijn eerste reactie was weliswaar een beetje verbaasd over zoveel nageslacht in 1 keer maar je had hem moeten zien poseren met zijn kleine rakkers. Zelfs mama zou zoveel geduld niet aan de dag kunnen leggen maar zij zit dan ook al 4 weken met die terroristjes opgezadeld. Het was ook leuk om te zien dat ondanks de aanwezigheid van nonkel Ozzy, Spike en logee Tristan en dan papa Tito er geen enkele grom gevallen is. Weerom een bewijs dat aussies het superras zijn:-) ik hou ontzettend veel van ze daarom.

Graag ook onze dank aan oma Domi die trots haar kleinkinderen mee hielp poseren waardoor de foto’s wel heel geslaagd zijn. We hadden er zoveel lol in dat er een nieuwe fotosessie gepland is binnen twee weken samen met de papa en wie weet de mama. Leuk aandenken voor de toekomstige baasjes vanwege oma Domi.

Daarna een lekkere koffieklets als oma’s onder elkaar. Lekker stoeffen over onze kleinkinderen. Het leven kan toch mooi zijn…enfin totdat er een leuk aandenken van de pupjes op de net verschoonde plaid ligt.See you later alligator.Oma ’s aan de top met een doek in de hand.

~ door tinkerooz op 23 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: