Here comes the sun!!!

Het is alweer enkele daagjes geleden dat we nog de kans zagen om eens een berichtje te posten. De rakkers houden ons flink bezig de laatste dagen evenals de nieuwsgierige vrienden en baasjes . De pups groeien flink. Vandaag was het eerste sh…loos dagje binnen.Ik hoop dat dit het eerste van een heleboel sh…loze dagjes  binnen wordt :-). De wasmachine laat al een flinke zucht als ik boven kom zonder werk.

Ze mochten vandaag dan ook uitgebreid genieten van de buitenlucht. Ochtend uitje, vluchtig middaguitje, uitgebreid avonduitje met picknick en speeltijd en nu een extra siesta onder de zon. Ik weet echter niet wie hier het meest van geniet, oma en opa of de puppywuppies. Ze leren al vlot rondzeulen met speelgoed. Ze zijn bovendien heel dol op water.

Misty voelt zich opperpuppy. Ze leert de pups allerlei kattekwaad en knuffelt zich te pletter met de pups. Chey neemt een beetje afstand en trekt nu meer met mama op zodat deze zich niet alleen voelt. Zelfs Spike en Willow krijgen plotsklaps interesse in de pups(of zouden ze nu weer freaken op hun speelgoed).Bovendien werken Chey en Ozzy zich uit de naad tegenwoordig op de hondenschool.Het is wel duidelijk dat ze indruk willen maken op de oma(of in hun geval de mama).

Vrijdag komt de dierenarts op bezoek voor de spuitjes van de spruiten. Dat wordt alweer een hels karwei met ons kroostrijke  nestje.

Ondertussen hopen we op nog veel meer zulks weer met alle voordelen erbij.

~ door tinkerooz op 27 juli 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: