Laatste voltallige dagje!

D-Day is aangebroken. Enerzijds bekruipt de spijt je en anderzijds slaak je een zucht van verluchting. De pups maken het je dan nog extra moeilijk door nog extra te knuffelen en  zich perfect te gedragen. 10 is ongetwijfeld een  groot aantal. Het is vreselijk zwaar om alle pups de nodige aandacht, liefde en socialisatie te geven maar het geeft je dan ook extra voldoening als dat dan weer lukt.

Gisteren mochten ze opnieuw mee naar het hondenschooltje om verder te socialiseren. De autoreis werd super ondergaan evenals alle aandacht van de voetballers op de plein ernaast. Geen angst voor schoppen tegen de bal, enkel effe geschrokken van opa die zakken gevuld met flessen enz rondgooide. Ze herstelden zich echter prima .

Let dus flink op nieuwe baasjes . Niet betuttelen!! Hoe lief,snoezig en kwetsbaar ze ook lijken. Jullie moeten met jullie zelfverzekerdheid de pups geruststellen. Tikje op de flank en doorgaan. Niet flauw doen: “Dat is toch niks! Stel je niet aan:-)”. Let er op, het is een hondje. Behandel hem ook als een hondje.

We hebben het volste vertrouwen in jullie. Jullie kunnen steeds bij ons terecht! Vergeet dat niet! Negeer oma’s waterlanders straks en de volgende dagen. We vertrouwen jullie maar we gaan ze wel missen. We zien elkaar hopelijk snel terug.

 

~ door tinkerooz op 10 augustus 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: