wandeling Vosseslag

Gisteren hebben de Tinkeroozjes de stranden van Vosseslag, Den Haan en Wenduine geteisterd met een talrijke opkomst. Dagelijks werd er gekeken op facebook wie er allemaal mee kon en de weersvoorspellingen werden op de voet gevolgd. We moesten de wandeling een beetje vervroegen om zoveel mogelijk baasjes te kunnen zien dus spraken we af tussen 10 en 10.30 in Vosseslag.

Ken en Killmara waren samen met Michel,Brigitte en Kiran de eerste  aanwezigen zodat ik deze uitgebreid kon knuffelen voordat de volgende aankwamen. Sarah, Nele, Freek en wij hadden op GHB afgesproken zodat onze kennels vol kwamen te zitten en Sarah en Nele zich konden laten voeren met een rasechte fantastische chauffeur. Zij onderschatten echter de capaciteiten van een bestelwagen zodat zij als derde aankwamen samen met onze patroonheilige. Dorien, Raf en Vasko hadden vrijdagavond helaas moeten afhaken ten gevolge van ziekte evenals Ben en Yoshy ten gevolge van onvoorziene andere plannen.

Vervolgens kwamen Kaat en Maarten met Karbo (die ik al meteen in beslag nam) en Dana met de ooit zo kleine fijne Kyra (die dit nu bijlange na niet meer is) Maar de grootste verrassing zat ‘m in de onverwachte aankomst van Wim met Jazou. Jester had dus zijn zusje als compagnon al had Ice al andere plannen met deze knappe merle meid.

Eerst een drink/plas pauze in een leuk cafeetje even verderop en na een uurtje vertrok de stoet richting strand (in de regen!)

Ganse weg hadden we zon gehad, maar de eerste 10 minuten van de wandeling moest het regenen! Niet hard zodat we de pret zeker niet lieten bederven. Hierna krijgen we echter een prachtige zon te zien en de temperatuur was uiterst zacht voor de tijd van het jaar.

Bij de eerste kennismaking los op het strand zag je meteen de eerste vriendschappen sluiten. Karbo en Taupo vonden meteen elkaars gelijke en werden meteen de beste vrienden. Kyra, Kiran en Killmara speelden vooral samen. Jazou bracht Ice hoofd op hol met haar charmante karakter. Het was zalig!

De pupjes genoten van elkaar en waren oma duidelijk nog niet vergeten.Ik heb de ganse nacht gedroomd van de glimlach van Karbo, het lieve sociale karakter van Kiran, Kyra, Jazou en Killmara. Elke wandelaar werd uitgebreid begroet door de jonge bende. Kiran en Taupo (Kristus) zochten zelfs de mensen op in de duinen. En mama Tinky hield zich ernstig en rustig zoals een trotse moeder betaamd.

Druus, Chey  en Misty genoten van elkaar (tja ze zien elkaar niet zo vaak). En Hero deed zijn best om overal iedereen plezier te doen en elke pup uit te dagen tot spel evenals onzen Stoeffer.

En oma en opa, knuffelden, glunderden en zagen dat het goed was. Enkel jammer dat de oudere generatie ietsje minder aanwezig was maar toch….

Na een rustige wandeling (die ietwat langer duurde door de talrijke fotosessies) kwamen we in Wenduine aan. Daar een terrasje met een hapje en drankje en vervolgens namen we afscheid van de halve roedel. (hetgeen ik maar al te goed begrijp vooral na de terugwandeling:-))

Karbo, Kiran en Jazou namen de tram terug naar Vosseslag en wij vatten de terugtocht richting Vosseslag aan. Opnieuw 7,5 km in de mulle zand met veel tegenverkeer en met een nijpende lichtduur  startten we vol nieuwe moed. Na 1,5 uur kwamen we opnieuw in Vosseslag aan. Net op tijd voor Ken die om 7 uur alweer in Leuven moest zijn voor een wandeling van 2 uur met de hondenschool. Ken man, mateloos respect! En ik ben zeker dat wij doodop waren ondertussen.

Dus kropen wij met de laatste krachten naar een leuk frituurtje in Bredene (nabij de vakantiebestemming van de baasjes van Jessy) Daar lekker gezelllig gegeten om dan rustig naar Leuven te vertrekken en Dana uiteraard 2 straten verder naar huis. Het was leuk! Reuzeleuk.We zijn trots op de schoonheid van de rakkers, hun sociale karakter, hun liefde en de liefde en toegenegenheid van de baasjes.

Voor herhaling vatbaar! Bedankt allemaal en tot de volgende keer.Veel plezier met de rakkers ondertussen.

Foto’s

~ door tinkerooz op 15 januari 2012.

5 Reacties to “wandeling Vosseslag”

  1. 🙂 leuke verslaggeving!!

  2. *Vink ik leuk*… (alleen minder leuk dat ik er niet bij kon zijn)

  3. Heel prettige wandeling, leuke sfeer en mooi om de hondjes zo te zien spelen en ravotten. Zeker voor herhaling vatbaar!!
    ………en …..volgende keer ben ik(Gudrun) er hopelijk bij 🙂

  4. Was inderdaad eg toffe wandeling! Heb er direct weer zin in, en chapeau dat jullie terugwandelden! NOg meer respect voor Ben, die zal zn kuitjes toch lichtjes voelen denk ik ;o). Btw ook heel erg leukt verslag!

  5. tof verslag !! ooit zal ik er wel is bij zijn 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: