UPDATE-Wandeling Zaterdag 4 februari

Laatste info ivm onze geplande wandeling:
Na enkele telefoontjes, veel wikken en wegen, zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat het een beetje gek is om een uur(voor de meesten) te rijden om dan een uurtje te gaan wandelen(want langer kan je al bijna niet voor de pootjes van onze viervoeters). Daarom, en met heel veel pijn in het hart, gaan we de wandeling verzetten naar een latere datum. We zouden het ons zelf niet vergeven als er ongevallen of kwetsuren van zouden komen.
Rondcrossen op bevroren ondergrond is gevaarlijk voor het oplopen van kwetsuren aan de kussentjes dus….vandaar onze keuze om voor een latere veiligere datum te gaan. Verder nog bevestigen onze bronnen dat de wegen rondom Ham-Balen er gevaarlijk bijliggen.
Maar er komen nog dagen hè.

 

~ door tinkerooz op 30 januari 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: