Pickels met Duck

Ondertussen het gaat het leven ten huize Tinkerooz zijn gangetje. Oma is een beetje gerustgesteld dat ze hoogstwaarschijnlijk volgende maand geen 20 honden heeft en Cheyenne….tja,die vult haar dagen met het verorberen van alle voeding die ze kan vinden. Niets is veilig voor de zwangere dame. Haar ongeboren kinderen mogen duidelijk niets tekort komen. Zakjes beloningssnoepjes zijn nergens veilig voor haar. Ze lijkt wel uitgehongerd. Dus hebben we de maaltijden maar ietsje vergroot en verrijkt met alles wat goed is voor moeder en kinderen(extra vlees voor de eiwitten,zeewier voor een mooiere vacht,algen voor een ultieme werking vanbinnen).De kasten staan bomvol.. en Arnold wordt stilaan gek:-) Al moet ik toegeven dat ze integenstelling tot moeder helemaal niet kieskeurig is. Tinky genoot van de sport om telkens ze zwanger was me op stang te jagen door enkel te eten als er iets super lekker onder gemengd was maar Chey eet alles,zelfs droge brokken.

Verder stelt de  toekomstige moeder het dus goed. Ze is  in’t algemeen totaal anders dan Tinky bij de zwangerschap. Tinky bleef een echte rebel tijdens de zwangerschappen. Sprong overal af en op en maakte koprollen en bonkte er op los tegen de anderen. Chey  is rustiger en geniet totaal anders van de wandelingen nu. Ook al is ze normaal gezien een echt gevaar(rollebollen met de zussen en moeder op de rand van de vijvers of liever nog naast een diep dal zijn normaal haar geliefkoosde bezigheid) .Ze bleef vorige wandeling zelfs netjes uit het water terwijl de rest volledig genoot van de verfrissende duik . Ook tijdens de speeluurtjes zie je haar voorzichtig rennen zodat niemand haar tackelt. Ze wordt zeker een prima moeder. Daar ben ik ongeloofelijk zeker van. Ik kijk er echt naar uit.En ik denk dat ik zeker niet alleen zal zijn.:-)

~ door tinkerooz op 6 april 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: