Tinkerooz Fotoshoot

Iedereen ondertussen bekomen van de shoot? Onze fotograaf houdt er alleszins wat stijve spieren aan over. MAAR hij heeft ons allen een schitterende dag bezorgd. De “Tinkeroozbaasjes” en hondjes genoten van het weerzien van de nestbroertjes en zusjes en halfbroertjes en zusjes. En oma, opa en Tinky zagen dat het goed was. Tinky heeft ons allemaal schitterende pupjes geschonken. Hopelijk zal haar eerste dochter haar werk mooi verderzetten dit jaar. Chey was alleszins in haar nopjes voor de camera samen met een van de toekomstige baasjes van haar pupjes (al deden de snoepjes daar belangrijk werk) 🙂 Enkele pupjes (groot en klein) waren onder de indruk van de flitsen en de gladde vloer. Zelfs onze dappere leeuw -Indy- sputterde aardig tegen en gaat liever buiten na een aardbeving de held uithangen dan tussen de camera’s en flitsen te staan. En ijsbeer broer Ice, anders de grootste macho en held, trok zijn denkbeeldige staart tussen de poten voor de camera’s.

We hopen dat de baasjes er evenveel plezier aan de beleefd hebben als wij en dat de toekomstige baasjes geen angst opgedaan hebben.We zijn razend benieuwd naar de resultaten want geef toe,onze Ken heeft schitterend werk verricht!!

Doe maar rustig aan Ken. We begrijpen best dat het grote werk voor u nog moet beginnen.

Bedankt  aan alle Tinkeroozbaasjes voor jullie komst en nogmaals bedankt aan Ken, Marleen en Sarah voor de assistenties.

~ door tinkerooz op 23 april 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: