De laatste loodjes….

Chey wordt stilaan rustiger. Ze slaapt ontzettend veel vandaag en heeft na twee dagen speciale eisen aan haar menu terug normaal gegeten. Ze mag wel enkel nog onder toezicht in de tuin wegens verongelukkingsgevaar nadien. Op korte tijd heeft ze kanjers van bevallingsputten gegraven. Voorzichtigheid geboden dus.
Haar temperatuur wordt nu nauwlettend in de gaten gehouden en de oma wordt stilaan knettergek. Bij Tinky was ik ondertussen vrij relax omdat ze zich goed kon redden maar ondanks mijn vertrouwen in Chey haar moedercapaciteiten ben ik toch wel ongerust. Ik wou dus eerlijk gezegd dat ik nu de tijd een weekje kon vooruit zetten. Maar helaas…nog effe doorbijten, heel veel laatste dingen te doen en dan zien we volgende week wel. Lieve toekomstige baasjes…het einde is in zicht (of moet ik het begin zeggen)!

~ door tinkerooz op 4 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: