Moe,moeder

De  definitieve ‘uitslag’ is bekend. Cheyenne heeft rekening gehouden met ieders wens.Vijf pupjes en allerlei kleuren waaronder enkele specialekes. Ze nam er dan ook haar tijd voor. De dierenarts is geweest en de pupjes  en mama zijn gechecked op algemene gezondheid en ze stellen het goed. Ze eten allemaal flink en zijn heel bezig ondanks Chey’s zware nacht. Ze overtreft dan ook alle verwachtingen. We hadden een zeer goed gevoel bij haar moedergevoelens maar je blijft toch steeds een beetje met een klein hartje afwachten. Ze is ongeloofelijk voorzichtig en teder met haar eerste kindjes .

De anderen zijn compleet over hun toeren. Misty vindt het haar tijd om Chey op te volgen als bezorgde zus en ze zou alles doen om bij de pupjes te kunnen. De puppybox wordt dus voorlopig volledig afgesloten want Chey zou haar toelaten denk ik en ik wil toch niet dat ze verstoort wordt. Tinky is wel benieuwd maar houdt haar manieren:-) Drusilla snapt er geen snars van. Daar komen vreemde geluiden uit die box dus ze houdt zich rustig op een afstand om alles gade te slaan. Willow is haar zelve nonchalance naar pupjes toe. Het interesseert haar totaal niet. Laat mij maar bij de jongens buiten. Weg van dat gepiep en gewriemel.

En ik? Doodop na een slapeloze nacht maar uitermate tevreden met het resultaat. Voor elk wat wils (behalve voor de NBT liefhebbers) EN IK HEB MIJN EERSTE RED MERLE PUPJE GEFOKT!!!!!

Ongeloofelijk blij strompel ik van de puppybox naar de keuken en terug. Alle fut is eruit maar ik draai nog verder op de adrenaline van vannacht. Ongeloofelijk blij ook dat de bevalling (traag weliswaar ) maar goed is gegaan. Bedankt aan alle nachtuilen om me door de nacht te sleuren. Zonder jullie was ik in de box in slaap gevallen denk ik.

Nu hopen dat de pupjes flink bijkomen en Chey gauw wat rust wordt gegund. De bezoeken zullen dus nog niet voor de eerste dagen zijn. Bedankt voor alle gelukwensen. We delen gauw al dit moois met jullie.

~ door tinkerooz op 11 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: