Rooie furie

Dag 2 van de kleine rakkers. Cheyenne heeft zich voortreffelijk gedragen vannacht. In tegenstelling tot haar moeder die oma elke minuut aan haar zijde wenstte kan Chey zich uitstekend alleen redden. Ze zorgt schitterend voor de kleintjes. Ze groeien dan ook als kool en zijn zelfs de eerste dag in onze wereld niet afgevallen maar zelfs bijgekomen.

Zelf heeft ze haar eigenaardigheden voor het eten alweer opgebouwd, zo wil ze eten uit mijn hand alleen en is ze kieskeurig in wat ze wil maar dat nemen we  er in ruil voor een deftige nachtrust graag bij. Ze bleef de ganse nacht trouw bij haar jonge kroost en genoot van de aanrakingen van de baasjes als die om beurten toch kwamen kijken. Ik geniet echt ten volle van dit nest. Het aantal is perfect haalbaar voor Chey en ze overtreft mijn verwachtingen als moeder, en de pupjes zijn ontzettend braaf.  De vorige jaren moest ik continu waken want de kleine hooligans vonden het fantastisch om verstoppertje te spelen onder de puppydoeken. Of wie herinnert zich de uitgeputte oma na 3 weken continue flessenvoeding en de frustraties wanneer er iemand hier niet in wou meewerken.

Met gevolg dat ik alle tijd heb om nu ten volle te genieten van de kleintjes. En geloof ons vrij, die tijd benutten we ten volle. Veel knuffelen want alle Tinkeroozbaasjes genieten enorm van de knuffelfactor van onze offspring. Tenslotte moeten we onze reputatie aanhouden he.;-)

Vele baasjes kiezen reeds hun favorieten eruit. En toch zou ikzelf dit jaar niet kunnen kiezen. Ze zijn zoooo speciaal! Hrannar en Chey hebben echt hun best gedaan om er een gedenkwaardig nestje van te maken. Zelfs de dierenarts was aangedaan van het zien van zoveel nieuws. De tri hondjes lijken namelijk allemaal bi’kes te worden en daarmee bedoel ik niet hun sexualiteit. Je zal sowiezo met een specialeke naar huis gaan. En wij? Wij zagen, genoten en genoten nogmaals. En zoals elk jaar kijk ik uit naar de evolutie binnen twee weken want het belooft heel veel goeds.

~ door tinkerooz op 12 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: