One happy family

Dag 5 in het leven van de kleinste Tinkeroozjes; Oma en opa hebben een ganse nacht kunnen doorslapen. De nacht was weliswaar kort maar het doet toch deugd om niet continu alert te zijn. Oma krijgt eindelijk het vertrouwen dat Chey zeker verdient als moeder. Cheyenne zelf lijkt ook steeds zelfzekerder te worden zoals haar moeder. Ze slaapt relaxer bij de kindjes en slaat niet langer in paniek als haar kroost een kreetje slaakt. Ze kan de vreugdekreetjes al onderscheiden van de slaapkreetjes .:-)

En dat is maar gelukkig want ze kunnen wat grappige geluidjes maken. Je ziet ze enorm groeien. Onze kleinste is zelfs de kaap van 500 gram gepasseerd. Hetgeen werd gevierd met extra gekruide Duck voor de supermama. Deze lijkt eindelijk terug aan de eettafel te willen aanschuiven. Ze blijft kieskeurig maar vandaag liet ze zich toch alweer verleiden tot een handvol brokjes (gemaskeerd door Duck en leverkoek fijn gesneden maar ik zie het alleszins al als een overwinning.)

Maar eigenlijk wil ik toch ook het gezichtspunt verleggen. Iedereen is zo blij met hun pupjes en ondertussen volwassen en halfwassen Tinkeroozjes maar ik vind het zeker wel het vermelden waard hoe blij wij zijn met onze baasjes. Vandaag weer kregen we een lief kaartje van een nieuw baasje (deze keer kon ik me een beetje bedwingen:-) Maar ook het enthousiasme van de baasjes voor de nieuwe kroost en vooral voor de baasjes en hun eigen  halfwassen -want een aussie wordt toch nooit volwassen-hondjes doen ons elke dag weer ontzettend veel plezier.Als fokker kan je je enkel zeer gelukkig prijzen met zulke leuke levensgezellen voor je ‘kleinkinderen’. Iedereen is gek van zijn hond en doet alles wat hij kan om zijn hond gelukkig te maken. Bij sommigen is dat volop sporten, bij anderen het genot om steeds samen te vertoeven en  leuke dingen te doen. Iedereen op zijn eigen manier maar 1 blik op hond en baas zegt ons dat we een mooie match gekregen hebben, een leuke relatie tussen hond en gezin. En dat aussies daar de ideale hond voor zijn bewees Ozzy me jaren geleden. Het maakt niet uit waar je in uitblinkt, knuffelen -hoewel ze daar allemaal super in zijn- sporten, wandelen, samenleven, levens redden of gewoon charmant leven en genieten van elk moment samen-hilarische momenten bij sommigen- hiervoor doen we dit allemaal. Dus daarom graag een dikke merci van de oma en opa aan alle Tinkeroozbaasjes.Want dit gevoel krijg ik elke dag weer. De Tinkeroozjes zijn geen groep mensen met honden van dezelfde fokker maar een grote familie. Meer kan je als oma en opa niet wensen:-)

~ door tinkerooz op 15 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: