Feels like heaven

Dag 6: Chey heeft me blij verrast met terug brokken te beginnen eten. Ze stal ze vanmorgen bij het vullen van de voorraadtonnetjes, normaal zou ze hiervoor berispt worden maar daarvoor was ik veel te blij.

De pupjes lijken een competitie gestart te zijn met het verleiden. Geen van allen kan je koud laten. Hoe ze genieten terwijl Chey ze wast, de kleine gilletjes in hun slaap en het kwispelende staartje als ze volop aan de bar doorgaan toveren elke keer weer een lach op mijn gezicht.

Ze zijn toch zo lief mijnheer! Ze eten flink en de meesten hebben hun geboortegewicht ondertussen verdubbeld. Oma is tevreden dus.

Ik kan niet ontkennen dat ik uitkijk naar het einde van volgende week wanneer hun oogjes gaan opengaan en ze ietsje meer proberen om de lichaamsdelen op te tillen maar ze zijn nu al zo snoezig en vertederend . Voor mij is deze combinatie nu reeds geslaagd!

~ door tinkerooz op 16 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: