I’m still not standing! Yeah yeah yeah

Dag 10: Vandaag was het DE dag voor Margarita de nr1 op de keuzelijst. Om 10 uur deed het eerste baasje haar opwachting ten huize Tinkerooz. Chey was blijkbaar niet meteen tevreden met het bezoek maar ze trok zich algauw terug bij haar pupjes en geef ze onbeschaamd de borst met pottekijkers. Alle zorgen werden getoond. Hoe ze de pupjes stimuleerd om zich te ontlasten enz. Ze had algauw geen geheimen meer voor Margarita en haar ouders. Nr1 heeft dus gekozen voor nr1 . Oma blij want dat betekent dat ze er al eentje een naam kan geven want die nrs zijn zo onpersoonlijk. Nr 1 heeft dus voorlopig de mooie toepasselijke naam Little Brown. Deze naam dient nog enkele aanpassingen omwille van de karakterbeperkingen van St Hubertus (max 10 karakters) maar we zitten al in de goede richting. Het is fijn om steeds de eerste magie tussen de nieuwe baasjes en ‘hun ‘pupje te zien.

Proficiat Margarita met je keuze.

Morgen is het de beurt aan Annelies en Peter. Deze kunnen vannacht al mooi dromen. We zijn benieuwd! Zo komen we gaandeweg verder totdat onze pupjes op zijn voor dit jaar.:-)

Ondertussen naderen de pupjes de kaap van 1 kg. Het zijn al lang geen flauwe hompjes maar sterke krachtige stevige brokken. De wegingen worden steeds lastiger en tijdrovender maar ook de spanning naar de opening van de oogjes  stijgt en de eerste ‘pogingen’ om hun lichaampjes op te tillen geven ons zeer grappige momenten. De haren beginnen ook flink te groeien alsook de staarten worden elke dag langer:-)

Kortom we zijn blij. Enkel de oma moet morgen helaas deze mooie momenten aan de opa overlaten omdat zij haar plichten weer moet gaan verrichten. Het wordt weer een lastige week. Hopelijk is de meter in vorm om de oma haar zaagredes te aanhoren.

Aan alle baasjes, tot gauw!!!  Jullie eerste moment komt gestaag dichterbij.

~ door tinkerooz op 20 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: