Granny is back home

Dag 15: Na een weekje volle dagen werken voor de oma is ze ongeloofelijk blij om weer enkele dagen thuis te zijn. Alles op camera volgen en telefonisch met de opa is toch niet hetzelfde.

Er is toch veel veranderd ondertussen. Onze kleinste is eindelijk over de kilo geraakt en ze hebben bijna allemaal hun oogjes geopend  (zou het dan toch aan mij liggen, dringend naar de kapper gaan blijkbaar). Ze slapen toch nog heel veel maar de wakkere momenten hebben we toch al geweten. Ze lichten zich al op en trachten duidelijk te stappen, al zei ik wel duidelijk trachten. Ik denk dan telkens weer aan Ozzy (die had zijn naam ook te danken aan de wankelend stappende hollywoodster- al had ik dat misschien beter niet gedaan achteraf bekeken)  Chey komt wel ietsje minder bij de pupjes en ze komen iets minder bij door de warmte. Ondanks de verkoelende  ventilator, hijgt  ze verschrikkelijk als ze in de box vertoeft. Arme Chey. Voor haar mag het toch wel ietsje minder warm.

Ondertussen heeft ook ons red merle monstertje een naam gekregen (Lillyfee in de trend van oma en tante Misty) en baasjes die ongeloofelijk verliefd zijn op haar. Proficiat Koen en Ellen !

Vanavond is het de beurt aan ons jongste bazinnetje Emilia. We zijn benieuwd al heeft die haar hart blijkbaar al verloren aan onze benjamin van de groep.

Het lijkt echter wel dat de bi kleurige op Lillyfee en benjamin na tri zijn geworden. Al is het verschil miniem we lijken toch hier en daar enkele tankleurige haartjes op te merken. (oftewel heeft Arnold deze week gebeitst)

Morgen krijgen we bezoek vanuit Nederland om opa af te leiden en oma 100% puppytijd te bezorgen. Wees echter gerust, de tassen en zakken worden gecontroleerd vooraleer de heren de woning verlaten. En dan kunnen Carine,Ronny en de kinderen hopelijk nog gauw komen zodat oma de pupjes eindelijk allemaal bij naam kan noemen en we de laatste baasjes hopelijk heel blij kunnen maken.

~ door tinkerooz op 25 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: