Hallo België!!

Pupjes zijn ondertussen al 2,5 week oud. Ze hebben er ondertussen al allerlei nationaliteiten bezoek opzitten. Ze komen van heinde en ver om het liefs en moois te komen aanschouwen. Vorige week grootnonkel Max en dan schatten van iphonefreak vrienden.

Alle oogjes zijn ondertussen open. Alleen onze laatkomer wou eerst een dag kapitein eenoog spelen. De rakkers zetten zich al flink recht en verplaatsen zich razendsnel. Lillyfee vraagt nog wat werk want ze heeft nog zoveel te zien en geen tijd om stil te blijven knuffelen. De rest plaatst zijn prioriteiten anders. Eerst flink eten en dan braaf blijven zitten op schoot van oma want dan zie je veel meer en kan je toch rustig verwerken hetgeen ze net opgenomen hebben. De kussen moet je er maar bijnemen.

De meter (Sarah Verbylen) en peter (Laurens Geens) hebben hun petekinderen meer dan gewoon in de watten gelegd. Amaai niet. Oma viel bijna achterover! Zoveel speeltjes, snoepjes en zelfs een eetbakje. Dit was meer dan voldoende hoor peter en meter. We willen er geen verwend nest van maken hoor :-). Dankuwel hiervoor!

En bedankt aan Eelko en Michael voor het leuke bezoek, bloemen en de vele knuffels aan Chey! Het was een super avond om de pupjes aan de nederlandse cultuur te laten gewennen:-)

Ondertussen zijn alle baasjes de revue gepasseerd. Emilia en Fam. waren in de wolken. Wij ook. We weten zeker dat jullie dat goed gaan doen. We wachten enkel nog op een mooie naam voor nr5:-)

Gisteren hebben Carine en Ronny en de dochters de cirkel gesloten met onze zwarte beer Lex. We zijn weerom uiterst tevreden met de nieuwe lading baasjes. We moeten wel toegeven dat enkel Lillyfee bi-kleurig lijkt te zijn. Lexy lijkt eveneens een mooie blos te hebben op haar wangen en Lex en Little Brown eveneens.

En dan kunnen we nu weer beginnen met een nieuwe ronde bezoeken.

~ door tinkerooz op 27 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: