Just eat it

Dag 20: de puppybox verandert continu van uitzicht. De kleine wormpjes zijn niet meer hetzelfde. Ze wriemelen in hun slaap, kwakkelen een beetje rond, bijten in elkaars tenen en staarten, blaffen en grommen en laten hun manicure heel erg zweten..

Ze leren stilaan om melkpapje te eten uit een schaaltje en ze zijn er verbazend goed in. Effe helpen en de weg wijzen en ze drinken hun buikje vol . MAAR…het nagerechtje komt toch nog steeds van de mama. Oma’s handen ruiken terug naar de vanille maar dit jaar zijn ze niet doordrongen van de vanillegeur. Vorig jaar was oma nu doodop en liet ze overal een vanillewaas na. Nu geniet ik er zelfs een beetje van.

De grootste bekommernis is momenteel om ervoor te zorgen dat Tinky haar zin niet krijgt. Ze loopt de ganse dag te proberen om ervoor te zorgen dat ze haar 12ling krijgt. Maar we blijven op onze hoede.

De pupjes mogen alle dagen (in mama’s bench ) een uurtje genieten van de frisse buitenlucht. Langer durven we nog niet omdat ze nog te lang stil blijven liggen. Chey gaat  ook minder lang bij de pupjes . Ze zijn zo krachtig geworden dat ze haar meteen vacuum zuigen. Ook het wegen is een dagelijkse strijd. Ze zitten geen seconde stil. Het duurt dan ook twee maal zo lang als in het begin.

De eerste bijtertjes zijn ook al te voelen. We wachten dus gespannen af tot ze voldoende erdoor zijn om het eerste papje te maken met brokjes en vlees. Maar nog even afwachten.

~ door tinkerooz op 30 mei 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: