Het eerste tweegangenmenu!

Dag 24: Na twee daagjes melkpapjes was het vanmorgen DE day voor de tandjes. De eerste maal de blender in gang om de brokjes kleiner te maken, vervolgens dit brokjesmeel laten weken in lekkere melk en dan hopen dat ze het lusten. En ze lustten het zeker wel.  Ze genoten met volle teugen. Eerst het lekker melkmengsel om dan rustig over te gaan in de lekkere melkgetrokken zalmmeel, mmmmh, het werd echt gesmaakt. Nr 5 -Emilia we hebben een naam nodig :-)- vond zelfs dat hij de melk mocht overslaan en wachtte geduldig op de brokjes.

Dan was het weer wachten of het goed werd verdragen door het maagje en de darmpjes en dat was een dikke meevaller. (letterlijk) Oma is dus tevree en kon volop beginnen vooruit te malen om het volgende week een beetje makkelijker te maken. De pupjes komen supergoed bij. Ze streven nu volop naar de 2 kilo. Ze mogen nu ook volop geknuffeld worden door de baasjes en gevestigde baasjes van de tantes en ooms. Wel eerst de nodige voorschriften volgen want daar zijn de opa en oma nog heel stipt op.

Lillyfee is een gevestigde knuffel geworden dankzij Bo en Britt. Alle pupjes zijn de revue gepasseerd en ze zijn knuffelig bevonden door de jongedames en mama en papa. Ze mogen de naam Tinkerooz dus met eer dragen. Oma Tinky, Misty en Druus alsook grumpy mama Chey namen uiteraard ook deel aan dit knuffelfestijn. Glaasje klinken op de nieuwe pupjes (oma beetje tipsy) en dan weer volop het volgende mengsel fabriceren. Een nieuw tijdperk wordt ingewijdt.

~ door tinkerooz op 3 juni 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: