Te bed of niet te bed

Pupjes zijn 4 weken nu en de oma is nu reeds doodop. Onbeschrijfelijk want de pupjes en de mama zijn een zaligheid. Vandaag hebben de pups tot 8.45 geslapen terwijl de andere buiten zaten te spelen. Ze zijn flinke eters,blijven tot nog toe mooi in de puppybox en als ze eten zijn ze wel vrij rommelig maar Lillyfee kuist de rommel nadien netjes op. Ze zijn daarenboven ontzettend lief en knuffelig. Kortom, ik ben dol op ze. Wat je ze ook geeft, ze eten het met veel smaak op. Enkel Lex en Billie hebben nogal de gewoonte om zich ’s morgens zo vol te eten dat ze ’s middags nog steeds te verzadigd zijn om een hap te eten. Lexy en Nr5 (Emilia!!! naam!!!) 🙂 zijn de grootste speelvogels in de box. Ze sleuren de ganse tijd rond met speeltjes of hangen aan oma’s broek of handen en sleuren aan de staarten en oren van de anderen. En als dit niet lukt komen ze allemaal lief over de rand kijken want oma of opa kunnen daar toch niet aan weerstaan.:-)

Chey blijft een super moedertje. Enkel eergisteren werd oma wakker door gejammer in de box. We hadden de rand verhoogd en Chey was gedurende de avond verscheidene malen in en uit de box gegaan zonder problemen maar nu waren de rakkers meteen aan haar voorste tepels gaan hangen en omdat ze zeker niet op ze wou springen, stond het arme kind vast. Dus Oma to the rescue! Na een snelle interventie was Chey veilig in de box en alle pupjes tevreden. Chey was wel verlegen om het voorval maar dat siert haar enkel.

De pupjes beginnen op onbewaakte momenten ook al te spelen met de speeltjes in de box. Dit tot groot jolijt en jaloezie van de nonkels en tantes aan de kant. Zelfs nonkel Spike en tante Willow hebben interesse in deze pupjes!!! Dit is waarlijk de allereerste keer. Vooral de kip, varken en walvisje zijn erg geliefd. Wel opvallend dat het allemaal diertjes zijn die ze kunnen opeten. Ah ja, ook het krakkeboek is graag gezien maar de kennis is waarschijnlijk nodig om later op jacht te gaan zoals tante Saar.

Ondertussen wachten we op een beetje warmer weer om de eerste maal naar buiten te kunnen. Oma en opa staan er scherp op.

~ door tinkerooz op 8 juni 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: