Free!!! At last!

Puppy’s first day out. Enfin niet de eerste keer buiten maar wel losjes op verkenning. En ze genieten ervan. De vorige jaren waren de pupjes even onder de indruk maar dit jaar was daar geen spoor van te bekennen. Mama Chey bleef dan ook in tegenstelling tot stoere Tinky steeds in de buurt om bij brandstofgebrek aan de hoogste nood te voorzien. Druus hielp haar trots om de pupjes in toom te houden -al was dit eerder omgekeerd bedoeld want Druus wou gewoon bruut spelen. Misty en Tinky hielden het geheel mee in de gaten en ozzy schrok zich -naar jaarlijkse gewoonte- een aap (hetgeen niet zo moeilijk voor hem is)  van die kleine drotsjes die het zelfs waagden om naar hem te blaffen. Het verbaast me nog steeds dat hij niet in mijn armen gesprongen is van ’t verschieten.

De pupjes verkenden er op los en oma wist niet wie eerst fotograferen want de pupjes namen alle mogelijke mooie poses aan om de omgeving te bestuderen (oftewel waren ze aan’t oefenen voor als nonkel Ken komt )

Lex crashte als eerste onder de tafel gevolgd door Billie en Louki .Deze laatste vond het super om  zich tussen de omheining te vlechten (tot groot ongenoegen van de oma). Lillyfee wordt duidelijk een echte deurdrempelhond. Zij zocht steeds hetzelfde plekje op.

Nadien kwamen Janneke en Tim met nonkel Tristan uit Nederland op bezoek.  Janneke deed enkele verwoedde pogingen om Lillyfee te kidnappen maar oma hield haar nauwlettend in’t oog. Tristan vond het maar niks want hij mocht -voor zijn eigen bestwil waarschijnlijk- niet bij de pupjes. Oma vreesde een beetje voor de reactie van de overbeschermende mama Chey.

De picknick was niet echt een succes want de kleintjes waren veel te moe om nu nog te eten. Bovendien zaten hun buikjes nog vol met de lekkere ontbijtbrokken met platte kaas. Hun favoriete menu tot nog toe.

Nu liggen ze uitgeteld in de puppybox te bekomen van de vele indrukken.Ze moeten er zodadelijk weer klaar voor zijn om de baasjes van Lillyfee te ontvangen.Oma zal deze maar flink fouilleren straks vooraleer deze terug naar huis te laten gaan want zelfs Janneke was niet te vertrouwen.:-)

Hopelijk komen er nog veel van deze dagen want niets is leuker dan de honden samen met de pupjes te laten genieten van het buitenzijn .En Chey genoot echt wel van het uitje met haar kroost.

~ door tinkerooz op 10 juni 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: