Feeling hothothot

Onze tijd samen kort drastisch in. Enerzijds bekruipt de spijt zoals elk jaar me, wetende dat deze dagen onze laatste voltallig samen zijn, anderzijds ben ik zo vreselijk moe. Nochtans zijn de pupjes super. Ze zijn ondertussen al 3 dagen volledig zindelijk en slapen mooi door van 11 uur tot 6.30u.  Ik kan dus zeker niet klagen maar elk jaar wil je nog meer extra dingen met ze beleven, willen er meer mensen naar dit moois komen kijken en zijn er ondertussen nog 9 anderen die hun deeltje aandacht opeisen. Tinky was bovendien heel resoluut, vanaf 6 weken geen getutter meer. Maar als ik Chey zou laten doen, aten ze enkel moedermelk.

De dagen staan volledig vol gepland. Geen vrije minuut blijft onbenut. Pupjes op het gras laten toeren met de volwassenen (dit jaar is dit haalbaar met 5 ipv de 10 van vorig jaar), badje leren kennen, extra trainen in de auto, naar de ene familie, kindjes leren kennen, kipjes leren kennen, fotoshoots doen, hondeneten halen en jaloers wezen op 2 gelukzakken op mijn favoriete plek in de ardennen.

Ondertussen hebben de pupjes de hitte ook leren kennen en ze zijn er geen liefhebbers van. Het badje daarentegen wel. Al was het maar om de oma te dopen nadat ze hen heeft gedoopt.

Lillyfee, Billy en Loekie zijn echte kippenliefhebbers. Ze kunnen er uren naar kijken. Lexy geniet er meer van om de oudere garde te leren kennen en uit te nodigen voor een spel en Lex is dol op verkennen. Elk hoekje en kantje heeft hij onderzocht.(ook in de diepte helaas)

Morgen komt nonkel Ken voor een heuse fotoscoop. Ik hoop dat we het beiden gaan overleven met 5 rakkers. Maar we hebben de peter desgevallend nog die ook morgen de examenstress komt verdringen met een bezoekje aan zijn petekinderen. Dan gaan we de KULeuven eens bezoeken want alle collega’s willen uiteraard zien wie hun collega’s zozeer hebben opgeëist. Zaterdag trekken we richting Mechelen voor de familiedag . Papa Hrannar maakte zich al zorgen om alimentatie maar Chey is een geëmancipeerde vrouw .

En dan zondag moeten we Lexy naar haar nieuwe plekje laten vertrekken. Annelies en Peter, jullie gaan er heel veel plezier mee beleven want ze is echt een superleuke vrolijke meid. De beide dames trouwens dit jaar. Ze lijken duidelijk niet op oma en mama maar hebben duidelijke karaktereigenschappen van de papa meegekregen.En nu gaan we verder samen in het badje spetsen!

Byebye

~ door tinkerooz op 28 juni 2012.

2 Reacties to “Feeling hothothot”

  1. Lijkt me erg moeilijk, het afscheid iedere keer… Wel mooi dat je er nu nog zoveel plezier mee kan hebben 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: