La vache qui rit

Vandaag was een zwaar dagje in het puppyleventje. Eerst werden de pupjes mooi gewassen en gedroogd om vervolgens op hun paasbest voor de camera te poseren. Alhoewel poseren. Alle middelen werden ingezet. Peter Laurens en meter Sarah waren van de partij om te assisteren en zelfs Anneke en Vincent werden ingeschakeld. Sommigen waren natuurtalenten in de individuele shoot maar hadden het dan weer gehad bij de foto’s met mama. Chey getuigde zich weerom als een opperbeste bezorgde moeder al moesten we haar tussendoor steeds wegsleuren van haar grote liefde Laurens. De meter ontpopte zich weerom tot de perfecte assistente van onze huisfotograaf Ken Bollion en we vonden samen de ultieme manier om heel liefdevolle foto’s te trekken. Enkel de foto van ons driegeslacht was een ontzettend zware (lees onbegonnen) opgave. Hopelijk heeft photoshop geen geheimen voor Ken. We zijn benieuwd. Ondertussen zijn de kleine zwijntjes (hier beginnen mijn banden dus Nele;-)) helemaal uitgerust en wachten we op de nieuwe crash om te gaan slapen. Morgen komt nog een drukke dag voor oma en opa en de rakkers. Papa Hrannar is alvast properkes gewassen en geschoren voor de afspraak met zijn kindjes.

~ door tinkerooz op 30 juni 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: