Lexie- Dag twee. The saga continues

Dag 2 + nacht 2: Na de ochtendbrokjes besloot Lexie toch nog een 2-tal uurtjes bij te slapen, natuurlijk, na deze nacht toch wel wat te janken hier en daar tussendoor. Daarna ben ik met Lexie op de arm naar de dierenwinkel gegaan voor nog wat gadgets, waar ze veel bekijks had. En toen zijn we dan samen even naar mijn mama thuis gegaan, waar ze de tuin uitgebreid verkend heeft en nog een dutje gedaan heeft. Eenmaal thuis gekomen en nog wat brokjes gegeten te hebben, en wat gerust te hebben, heeft ze samen met de honden van mijn schoonouders en schoongrootouders en ons Gino op het grasveld gezeten. De volwassen honden hadden meer aandacht voor elkaar als voor Lexie, waardoor Lexie hun sociaal gedrag goed kon observeren en de kat uit de boom kon kijken en dan af en toe zichzelf toe kon voegen aan de bende, mooi om te zien. ’s Avonds zijn we dan nog een kort terrasje gaan doen, waar ze dé voorbeeldhond was, braaf liggen aan baasjes voeten :-). Eenmaal thuisgekomen nog een laatste energiestoot weggespeeld, en dan slapen in de bench, wat al veel beter ging als de vorige nacht !! Ze jankte al veel minder luid tussendoor en stopte ook veel rapper. Om half 4 en om 5u even opgestaan om haar buiten te laten, om om 8u30 definitief wakker te worden. Ze had tussendoor ’s nachts zelfs wat flink gespeeld in de bench 🙂

~ door tinkerooz op 3 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: