Lilly, in Limburg…

Nacht 1 en dag 2:

We hebben gisteren om 23u30 Lilly in haar bench gelegd. Een pensstaafje bij haar zodat ze zich eventueel in slaap kan kauwen. Ze heeft zich geen enkele keer geroerd en zal waarschijnlijk onmiddellijk in slaap gevallen zijn. Omstreeks 5u15 heeft ze de eerste kreetjes geproduceerd. Even afgewacht als ze het bleef doen maar er kwam geen vervolg. Rond 6u15 hetzelfde scenario, toen maar opgestaan maar juffrouw zat nog heerlijk aan haar pensstaafje te knabbelen. Ze was heel enthousiast om uitgelaten te worden met 3 vreugdeplasjes tot gevolg.

Ze heeft vandaag ook voor de eerste keer kennis gemaakt met de hond van mijn broer. Het was Lilly die niet echt opgezet was met de blijde verwelkoming door Mira. Toch vond ze haar rust terug en heeft ze Mira maar laten doen. Voor de rest staat vandaag niets meer op het programma. Heerlijk luilekker de beentjes van zich afstrekken om morgen goed uitgerust aan Ellen-Lilly binding te doen terwijl “papsie” de prijskampring intrekt met zijn pony’s.

Dan staat er een hele week zonder echte bijzonderheden op de kalender. We hopen dat ze zich dan goed kan settelen, al hebben we het idee dat ze goed opneemt wat er gebeurd en ze “hare draai” al wat gevonden heeft.

~ door tinkerooz op 7 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: