Loekie, en het jonge baasje

Dag Tinkeroozjes ,

Het is superfijn om nu eindelijk een hondje te hebben ! ☺
Voor we naar huis gingen, passeerden we eerst heel even bij het werk van mijn papa . Zijn collega was direct verliefd op onze Loekie ! Hij heeft daar dan even in de tuin gespeeld en een plasje gedaan. Daarna vertrokken we naar huis . Hij was super moe en daarom hebben we hem in de bench gezet en water gegeven . Toen we weggingen begon hij direct te janken en luid ook ! Maar na 5 minuten was het al gestopt. Na 2 uurtjes heb ik hem wat eten gegeven en we hebben héél fijn met hem gespeeld ! ☺ Dan terug in de bench , maar toen heeft hij erg lang zitten janken.

Een nachtje ging voorbij , zonder gejank ! Hij was wel al om 6:00 uur op , maar we mogen niet klagen , het is een schatje ! Dan heb ik hem eten gegeven , waar hij duidelijk van genoot ☺ De rest van de dag hebben we nog wat gespeeld en hem zijn eerste botje gegeven. Hopelijk wordt het nog iets beter weer, dan kunnen we nog wat buiten spelen in de zon !

Groetjes Emilia en familie

~ door tinkerooz op 8 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: