Tinkerooz the saga continues

Oma en opa hebben sinds het vertrek van drie pupjes op 2 dagen een beetje last van het leeg-nest-syndroom ook al is Lex nog in ons midden toch voelt het huis rustig sinds 8 weken. Het voelt wel goed om eens rustig te gaan trainen of relax op het terras te vertoeven maar toch lopen we verloren. Lex doet het super goed op zijn eentje. We krijgen wel ontzettend veel hulp van Chey en Druus die hem snel moe kunnen maken. Hij heeft gisteren zich flink gedragen op zijn eentje. De eerste keer in de bench en op de uitjes loopt hij flink mee aan het lijntje (al kriebelt het wel fel). Hij laat ook zijn eetlust niet bepaald verknallen door het vertrek van zijn eetbakrivalen. Het is wel gevaarlijk. Lex is een hartendief nummer 1 en we hebben nog 5 dagen te gaan. Bovendien was oma sowiezo al heel emotioneel bij het vertrek van Lexy, Lilly, Billie en Loekie. Carine en Ronny jullie zijn verwittgd:-)

Chey komt beetje bij beetje bij haar positieven. Ze is al relaxer en geniet van haar herwonnen vrijheid. Bovendien is ze volwassener geworden hetgeen duidelijk tot uiting kwam op haar eerste training sinds 3 maanden. Ze werkte flink en was de koningin te rijk. Het was heerlijk om terug met mijn meisje te kunnen trainen. Dit had ik toch wel gemist die tijd.

Nu gaan we een beetje verder relaxen en genieten van Lex en de rust.En baasjes! Keep up the good work!

Enkele foto’s van dit nest kan je hier zien.

~ door tinkerooz op 8 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: