Speciale dank bij het nest van Cheyenne en Hrännar

Ook dit jaar hadden we een leuk nestje. Met alles wat we ervan konden wensen. Mooie, lieve pups en weer een deel baasjes die het heel goed menen met hun troetel. We wensen hun het aller beste met de opvoeding van hun kleine spruit zodat hij of zij kan uitgroeien tot een kanjer van een vriend.

Maar ook speciale dank gaat uit naar de peter van het nest, Laurens . Hij heeft menig bezoek gebracht met leuke aandenkens voor de baasjes. Een hele zak vol met speeltjes en benodigdheden. Zelfs telefonisch contact tijdens de zware examens was niet teveel. Thanks.

Meter Sarah heeft ook haar best gedaan. Mooie zelfgemaakte speeltjes en goede zorgen. Vele knuffels en raad aan de baasjes en ook de bevallige assistente van fotograaf Ken 🙂

Maar ook baasje Ken Bollion van het vorige nest. Ken is zowat onze huisfotograaf geworden. Telkens Tinkerooz wat organiseert is hij erbij om de gebeurtenis vast te leggen. Weer of geen weer, we kunnen er steeds op tellen. Ken, nogmaals bedankt!

Onze taak zit erop. Met tranen in de ogen. Maar we hebben het niet alleen gedaan. Elk jaar hebben we meer en meer helpers. Baasjes van de vorige nesten die de nieuwelingen wegwijs maken in de wereld van de Aussie. En wat een wereld dat is! We hopen dat jullie een leuke vriend voor het leven hebben. Met vallen en opstaan zijn/haar opvoeding volbrengen. En wij, wij kijken toe, langs de zijlijn. Daar kunnen jullie ons altijd vinden, op elk uur van de dag om jullie te helpen met problemen, vragen of wat dan ook. Maar… we zien jullie allemaal zeker terug op een van onze evenementen of wandelingen.

Martine & Arnold @ Tinkerooz HQ

~ door tinkerooz op 9 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: