Update van Lillyfee haar Limburgs leventje.

Dag 3 en 4

Zondag was een drukke dag. Pappie Koen had prijskamp met zijn pony’s. Dus zijn we met z’n allen mee gaan supporteren. Lilly is superflink geweest tijdens de autorit tot Alden biesen. En ook daar was ze heel flink. Even de omgeving (heel veel hoog gras, enkele pony’s en in de verte ook nog dikbilkoeien die zich af en toe eens lieten horen) verkennen en daarna met mammie Ellen terugtrekken in en rond de auto. Lilly heeft veel geslapen en van tijd tot tijd heel nieuwsgierig rondgekeken. In de namiddag heeft Lilly pappie Koen heel eventjes aangemoedigd aan de ring, maar nadat zowel Ellen als Lilly werden overrompeld door 5 jonge meisjes die haar maar al te graag hadden doodgeknuffeld, hebben zij zich snel teruggetrokken bij de auto.

Bij thuiskomst heeft Lilly een beetje gegeten en nog eventjes geslapen. En terwijl wij moe waren van de lange dag werd Lilly ineens heel actief. Koen heeft nog een tijdje met haar gespeeld maar ze leek onvermoeibaar. We hebben haar dan maar in de bench gezet met een stukje runderpens op hoop van zegen. Met resultaat, onze lieve meid is stil geweest tot maandagmorgen 6u45.

Vandaag een dagje thuis en dit ging haar wel goed af. Slapen, eten en spelen. Oh ja, pappie was in de weide aan het werk en daar heeft ze ook goed bij geholpen. Mammie heeft vandaag verder getraind op de kakjes op de juiste plek en ook dit begint te lukken. Ze is een snelle leerster. We denken dat het karakter van Chey zeer goed terugkomt in Lilly. Op nieuwe dingen eerst zeer gereserveerd maar als ze het betrouwd deert het haar niet. Op zijn Limburgs gezegd, laaat de boooeeelll mmmaaaarrrr bbboollleeeennnn! Hahaha

Tot de volgende!

~ door tinkerooz op 9 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: